Fundamenta lakástakarék megéri?
Tavaly volt itt pár ember, akinek a Fundamenta nem adta ki a pénzt, használt lakásra. Azt mondták csak új lakásra kapják meg a pénzt.
Mikor megkötötték, még más volt a helyzet.
Utolsó, ez konkrétan nem igaz. Az érintettek vagy nem mondtak igazat, vagy nem értettek meg valamit, vagy te értettél valamit félre. Nincs ilyen megkötés, amiről írtál.
Igen, Megéri a lakástakarék, majdnem mindegyik pénztárnál.
Ezt mondták többen is. De tudjuk bankok, és cégek sose hazudnak, csak a kisemberek.
Múlt hónapban a Nav tévesen állapított meg az egyik ügyfelemnek egy tartozást. Inkasszót tettek mind a 4 számlájára, plusz az OTP a lakástakarékra is ráraktak, biztos, ami biztos alapon. Ezt nem tehetné meg a törvény szerint. Megtette. Elismerték a hibát a Navnál, az OTP meg levett 200 ezer ft a lakástakarékról, és elutalta a Navnak, aki azt visszaküldte.
Én se láttam a te seggedet mégis elhiszem, hogy van. :D
"Na, ezért mondom, hogy az ügyfeled vagy simán hazudik, vagy fogalma sincs miről beszél."
Felhívtuk az OTP-t, és láttam a levelet is. Na akkor ki hazudik?
A két szép szememnek hihetek azért? Gondolom, te még nem láttál ilyet. Napi szinten találkozok bankok, és Nav által elkövetett törvénytelenséggel.
Most egyezkedés van az OTP-vel, mert készülünk a bíróságra, ha nem sikerül megegyezni. :D
Szóval kérlek ne magyarázd meg, mi a valóság, és mi nem. Én láttam ilyet, de ennél különbeket is. :D
Hogy te mit hiszel, és mi a valóság, az két teljesen ellentétes dolog jelen esetben.
Nekem megérte, kb. 6 évig gyűjtöttem, most veszek lakást, használt lakást, gond nélkül megadták, a törlesztő is kedvező. Bár én is hallottam problémás eseteket, de ott az épület anyaga is számít, van, amire nehezebben adnak vagy nem szívesen adnak, de most nem tudok neked pontosabban utánanézni. Én panelt veszek, ennél nem volt gond.
Viszont most már több lehetőségből tudsz választani, mint mikor én indítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!