Jelenleg a fizetésemből 30. 000 ft-ot levonnak egyéb tartozás miatt. Tényleg semmi lehetőségem nincs személyi kölcsönt felvenni?
Szeretnék nem nagy összegű személyi kölcsönt,nagy szükségem lenne a pénzre.A bankok szóba sem állnak velem mert már van levonásom.Így semmi esélyem sehol?
Tanácsok,ötletek?
Köszönöm!
Nem az a probléma, hogy 30.000Ft-ot levonnak, hanem az, hogy mennyiből és mi marad utána.
Személyi kölcsönnél az a fő szempont, hogy az a legális bér, ami megmarad neked az egyéb hitelek, terhek kifizetése után, elégséges-e a megélhetésre.
Valami más lehet az ok, mert erre a jövedelemre simán kaphatnál még hitelt. Milyen jellegű az a 30.000Ft-os levonás?
Bankszámlára kapod a béred?
Mióta van bejelentett állásod és milyen?
Hány éves vagy?
Átestél már egy teljes körű hitelbírálaton valamelyik bankban?
Sok apróság számít, olyanok is, amit nem is hinnél...
Ha privátban megírod az összes adatodat, talán tudok segíteni
BAR lista?
Ráadásul amikor hitelt igényelsz, megnézik a számlamultadat, és ott virít a levonás :-)
Elsőnek:ment a mail!
Másodiknak:passzív báros vagyok,és igen nem titok a levonás,a személyi kölcsönhöz kértek munkáltatóit abban meg fel volt tüntetve a jelenlegi levonás.
Azért köszi a válaszokat:)
Szia!
Ahogy el olvastam a problémád,látok rá esélyt! Küld el légyszi az elérhetőséged és felveszem veled a kapcsolatot.
Csináltam már ilyet és most is folyik egy ilyen hitel,és legális.
Üdv
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!