Nem tudom fizetni az autóm részletét, mi történik ilyenkor? Mire számíthatok?
de kell ám!minden egyéb díj lesz.intervenciós költség....
pályadíj,üzemanyag díja,órabér aki elviszi,tárolási költség...és még lehetne sorolni.
volt egy autónk,már csak 6 hónap volt vissza,400 ezer forint hitel.mi fizettük rendesen,utalással.bankszámlával igazolható volt.még is a bank valahogy azt hozta ki hogy 5 hónapja nem fizetjük.ügyvédre ment el a pénzünk.tudta ő is hogy igazunk van,de vesztettünk.a banknak mindig igaza van!!!!!!!!!!!elvitték az autót.980 ezer forintra értékelték úgy,hogy teljesen új gumik voltak rajta,friss szervíz,műszaki.sose dohányoztunk benne és újszerű volt.4 éves renault.szóval.980 ezerre értékelték.400 ezer volt a hitel.annyi mindent hozzászámoltak még,hogy a végelszámolás azt hozta ki,hogy még 184 ezer forintot nekünk kell fizetni.amiről voltak kedvesek 3 hónap után levelet küldeni,egy időben egy felszólítással hogy bírósági végrehajtás útján behajtják ezt az összeget amiről egészen addig nem tudtunk.én állítottam hogy nem küldtek semmit,ők állították az ellenkezőjét.közölte a hölgy,higgyem el,amit ő állít annak hisz úgy is a bíróság.szép mi?nem tudom mi lesz most mert nem keresnek 1 hónapja.még annyit,hogy kikértem a jegyzőkönyvet a felértékelésről,ami igen megdöbbentett.bementünk Pestre a telephelyre megnézni az autót.és akkor ért a hideg zuhany.az új gumik helyén egy szinte teljesen használhatatlan gumi volt,a kárpit összekenve valami fekete cuccal,az oldala össze-vissza karmolva.pótkerék nem volt benne se az emelő.hát elintézték hogy fizetnem kelljen még...a büdös életben többé hitelt nem veszek fel!!!!ha a seggem kilóg a nadrágból.akkor sem.ja még ennyit,hogy egy hét elteltével visszamentünk az ügyvédünkkel hogy megnézze ő is,mit tehet.autó sehol.állítólag licit útján elkelt.amiről persze nem értesítettek,pedig kell.de állítólag küldtek levelet....úgy kaptam meg,ahogy ti.
szóval kedves kérdező ne számíts semmi jóra.ha végrehajtó viszi el,nagyon figyelj oda mit ír az átvételi jegyzőkönyvre.mielőtt aláírod,olvasd át.és egy példány neked is!!!!!
nem tudod kiváltani másikkal?mennyi hitel van rajta?nincs valaki aki fizetné helyetted az autó használatért?milyen autó?lehetne írni ügyvéd előtt egy papírt,hogy ki fizeti és használja.barátnőm így csinálta.ha érdekel írj nekem privát.lehet érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!