OTP-nél igényeltem netbankot a számlámhoz, mikor aktiválják?
Figyelt kérdés
Még reggel voltam bent, de most is ha begépelek mindent akkor is azt írja ki nem jó a felhasz.név vagy jelszó.Mivel mindegyik biztosan jó, így gondolom még nem aktiválták. Ez mennyi idő szokott lenni?2015. jún. 3. 22:17
1/5 anonim válasza:
nekem elírták a felhasználónevemet, mondjuk másik bannkban, de halál idegesítő volt- Nincs az otp-nek 0-24 órás üfélszolgája?
2/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem fontos most éjszakára, de ha reggel se jó felhívom azért őket, csak érdeklődöm hogy valaki más aki nemrég nyitott is járt-e igy?
2015. jún. 3. 22:21
3/5 belapus válasza:
Miután megkötöttem a szerződést, hazamentem ( 10 perc ), beléptem, és megváltoztattam a jelszót.
Igaz, ez már jó régen volt.
Ha minden igaz, 3 rossz kísérlet után 24 órára zárolva lesz.
Amennyiben biztos vagy abban, hogy te nem hibáztál, akkor elképzelhető, hogy valami elírás történt a regisztráció során.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen biztos hogy mindent jól írok be. Letiltani nem tiltott le, ezt írja ki:
Hiba a bevitt adatokban!
"Sajnáljuk, de az Ön által megadott felhasználói azonosító vagy jelszó hibás.
A helytelen jelszó megadás a Caps-Lock billentyű bekapcsolásából is adódhat."
2015. jún. 3. 22:55
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel se jó...mehetek be a bankba....
2015. jún. 4. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!