Net bankot javasoljátok-e egy gyakorlatlan középkorúnak? Vélemény, tapasztalat?
A netbankban nincs szükség a saját számlaszámod beütésére.
Ez egy "ügyfélkapu" a saját számládhoz. Itt automatikusan megjelenik a te számlád adata. Az átutalásnál meg oda kell figyelni. Leellenőrizni akár 5x a megadott számlaszámot.
Nem mindegy melyik bank, mindegyiknek más a rendszere.
De nagyon praktikus.
Azért az nem egy nagy cucc, hogy van egy számlaszám:
12345678-87654321-00000000, és ezt visszaellenőrizd...
Nem kell föltétlen ajánlatnak tekinteni ( elsőként nyilván az a bank jöhet szóba, ahol most a folyószámlád van ), mindössze arról van szó, hogy itt ki lehet próbálni.Kattints az internetbank demóra.
Bár biztosan vannak különbségek, azért nagyjából hasonló megoldások lehetnek minden banknál.
Megkérdezhetem, hogy melyik banknál bankolsz?
Egyébként én javaslom a netbankot, én már fiókba nem is járok. Eleinte talán szokatlan lesz, szokni kell, de ha belejössz akkor rájössz, hogy nagyon is egyszerű.
Hajrá!
de nagy cucc, én megértelek kedves Kérdező. Volt egy kolléganőm, huszonéves, ő is hadilábon állt a számokkal, mert felcserélte őket. Akkor hallottam ilyenről, mondta, hogy orvosnál is volt vele, ő is nagyon figyel, amikor számokat kell írnia. Szóval, nem egyszerű. Írod, hogy már középkorú vagy, addigra ki kellett alakítanod egy rendszert erre a problémára, azt nem tudom, hogy mit.
De elrontani nem lehet a rendszert, mármint össze-vissza kattintgatni, ezzel nem rontod el. A számot viszont elütheted. Az OTP-nél lehet elmenteni a szlaszámot, ha meg tudnál vkit kérni, hogy mentse el névvel együtt, az elmű-Tigáz stb-t már nem kevernéd össze. A szlaszámok pedig nem változnak.
Az pedig, hogy 1. lépés, 2. lépés, nyugi, én fiatalabb vok nálad, de én is hasonlóan szoktam leírni egy-egy új program vagy lépéseket. Sírnának a kollégáim, ha meglátnák... Nem vok buta, stb., de egy excel táblázat formázásának 25 lépését nem fogom 3 lépésben leírni, aztán visítani, hogy segítsetek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!