Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A PayPAl.hu oldalról hogyan...

A PayPAl.hu oldalról hogyan tudom visszautalni a fel nem használt forint keretemet, ha a hazai bank nem fogadja el?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam visszautalást kezdeményezni, le is vonta a paypal számlámról, de két nap múlva újra ott volt a számlán az összeg, de azért 1500 forint bankköltséggel megterhelve. Az üzenet szerint az OTP visszautasította. Valaki tud valamilyen megoldást ? (A saját számlámat csak ismerem)

2015. máj. 20. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamit tuti elírtál. Vagy a (teljes) neved, vagy a számlaszámod.
2015. máj. 20. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Mivel ahonnan feltöltöttem, oda akartam visszaküldeni minden adat jó volt. Azt elfelejtettem leírni, hogy még egyszer megpróbáltam, de akkor is visszajött és levette az 1500 forintnyi sarcot. Most már nem merem többször, mert így is 3 ezret buktam.
2015. máj. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!