Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 17 éves vagyok, és egy bankszá...

17 éves vagyok, és egy bankszámlát szeretnék nyitni, de hol?

Figyelt kérdés

Nyáron elszeretnék menni dolgozni, hogy egy kis pénzhez jussak. Ehhez kell egy saját névre szóló bankszámlaszámom. Ebben tudna valaki segíteni?

És a fiókot a nyár végén törölném is. Azt hallottam h havonta vonnak le pénzt, és ezt nem szeretném.

2015. máj. 19. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell saját bankszámla hozzá, küldheted mondjuk a szüleid számlájára is a fizetésed.

De ma mindenképp sajátot akarsz és tényleg nem akarod semmire használni, akkor véleményem szerint az OTP Junior a megfelelő választás.

A számla nyitásakor és a bankkártya igénylésekor igényeld még az ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget és internetbankot (OTP Direkt), másra pedig ne hagyd magad rábeszélni.

2015. máj. 19. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha még van diákigazolványod, akkor a legtöbb banknak van fiatalok/diákok számára szóló számlája. Ezek általában nagyon alacsony költségekkel dolgoznak, gyakran az első éves kártya díj is ingyenes.

Nézz be 1-2 fiókba a közeledben, kérj tőlük tájékoztatót, hogy mit tudnak ajánlani, a legolcsóbbat meg nyisd meg.

Egyébként 1 év múlva már főiskolára/egyetemre/munkába mész, akkor kelleni fog úgyis egy számla szinte biztosan, szóval nem hülyeség lassan körülnézni, hogy melyik bank ajánlata a legjobb.

2015. máj. 19. 19:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, még van diákigazolványom.(Most vagyok 10.es)

Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!

2015. máj. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!