Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudk fizetni PayPal-lal...

Hogyan tudk fizetni PayPal-lal hozzákapcsolt 3D Secure Maestro kártyáról vagy PayPal számlát feltölteni Maestro kártyával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy PayPal számlám, amit eddig banki utalással töltöttem fel.

Nemrég lett egy Maestro kártyám (K&H-s), ami 3D Secure biztonsággal rendelkezik. Szerettem volna ezt használni a PayPal-hoz, hogy ne kelljen megvárni, míg a PayPal számlámra utalt összeget a PayPal jóváírja. Hozzákapcsoltam a kártyát a PayPal számlámhoz. Levontak róla 400 Ft-ot (érdekes, hogy nem kellett a 3D-s azonosítás hozzá!!!), majd a levonáshoz megadott 4 számjeggyel véglegesítettem. Ezután megpróbáltam a DealExtreme-en (DX) gizetni, de némi molyolás után visszadobott a PayPal és kérte, hogy adjak meg bankkártyát. Ha itt megadom a Maestro kártyát, akkor is visszadob, pedig a Maestro kártyával simán tudok vásárolni pl. az AliExpress-en, ahol kéri is a 3D azonosítást.

Nem találtam olyan lehetőséget sem, hogy az összekapcsolt kártyáról pénzt küldjek a PayPal számlámra.

Tudja valaki, mi lehet a baj?

2015. máj. 18. 20:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!