Passzív KHR-es vagyok és az egyik takarékszövetkezetnél azt mondják, ez nem probléma, szerintetek lehetséges hogy valóban nem probléma?
Nincs lehetőség előbírálatra?
Központi vagy fióki döntés van? Ha fióki, akkor célszerű az illetékessel egyeztetni.
Tapasztalatból tudom, hogy nem jó dolog, ha valaki csak egy banknál hitelképes, ráadásul tapasztalatból tudom azt is, hogy szemrebbenés nélkül képesek némely esetben félretájékoztatni az ügyfeleket is, majd indoklás nélkül elutasítani a hiteligénylést. (tisztelet a kivételnek és az is lehet, hogy jó indulatú az ügyintéző és nem direkt vezet félre)
Én a helyedben vagy döntéshozóval egyeztetnék vagy kérném, hogy írásban válaszoljanak a kérdésemre...
De tegyük fel, hogy írásban leírja az ügyintéző, hogy a passzív khr nem probléma. Ha elutasítják, akkor kb azt írják le majd, hogy a bírálat során kockázatosnak minősültél és óvakodni fognak attól, hogy kimondják, hogy a passzív khr volt az oka....
Ha így állsz, akkor a foglaló kifizetéséhez írd bele legalább feltételnek, ha a hitel nem jön össze, akkor a foglaló visszajár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!