Kapott már valaki devizahiteles elszámolást a Summit Pénzügyi Zrt. -től?
Jó isten Ti ilyen cégektől vettetek fel hitelt?
Nagyon durva.
Én igen, 6474Ft-ot számoltak fel tisztességtelenül.
Szerintük...
Én tegnap kaptam meg a papírt egy 2010-ben lezárt hitel után és szerintük 0 FT a tisztességtelenül felszámított összeg és még én adjak nekik 5 ÉV UTÁN 16.000 FT-ot valami késedelmi kamatként!!! Ja és ezt egy 3 milliós hitel után.Vicc. Ezek rabló banda egytől egyig!
Naná,hogy tovább megyek az ügyben!!
Üdv
Én is megkaptam, nevetséges összeg, a felvett hitel 1% alatt!
Én autóhiteles vagyok, "árfolyamgátas", a summit ajánlotta fel, ugyanannyit fizettem mint az elején és gyűjtőszámlát gyűjt a különbözet. Elvileg tavaly lejárt a hitel, most a gyűjtőszámláról törlesztem, amit szintén CHF-ben tartanak nyilván, bár nekem úgy tűnt a különbözetet FT-ban tartják nyilván, de nem.
Szóval 4 milliós hitelre 7.5 év után 40e ft-ot adtak vissza, a gyűjtőszámlából maradt még 3 millió... Most vagy ők a legtisztességesebb bank az országban, vagy orbitálisan hazudnak, remélem valaki rendesen utánuk néz, ha mindenkinek ilyen keveset adtak csak vissza. Családban más bankoktól már lejárt autóhitelekre 10% fölött adtak vissza.
És mivel a gyűjtőszámla is CHF ezért továbbra is elszállhat hiába fizetem.
A summit a mai napig az elszámolásról még mindig nem értesített ki. Finoman fogalmazva a legvérszívóbb szolgáltató akivel valaha találkoztam.
Mi japán jenben vettünk fel 3,5 milliót és 6 év alatt több mint a dupláját fizettük vissza.
Bement a panaszlevél, 60 napjuk van reagálni rá, aztán meglátjuk.
Ma lett másodfokon is érvénytelen a szerződés tőlük. Tegnap még volt hitelem, ma már nincs. :)
Ajánlom nektek, hogy szaladjatok gyorsan ügyvédhez, és induljon a per.
A kezdeti indulás egy 140 ezres illetménybélyeg volt, illetve az ügyvéd díja. Az ügyvéd kétszer kért napi díjat, ekkor kellett Pestre menni a bíróságra, és még a megírás díja volt. Így összesen 150 ezerért+ a 140 ezres bélyegért semmissé nyilvánították.
Leírni is sok volna a szabálysértéseket, amiket ők okoztak...... egyszerűen másodfokon a bíró beleröhögött a Zrt képviselőinek az arcába, mivel egy vicc volt a szerződés, és vélhetően ilyen tevékenységet sem végezhettek volna soha.
Egy kalappal nektek!
Ja amúgy én is kaptam múlthét előtt egy levelet, ahol be ismerték, hogy 50.322 huf-ot tisztességtelenül számoltak el, ma meg már kiderült, hogy több milliót :)
(Amúgy chf alapú gépjármű hitel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!