Otp-s készpénzfelvétel mennyibe kerül ha átlépem a 150. 000Ft-os határt?
Eszerint a legnépszerűbb kártyákkal(Maestro, VISA Classic, MasterCard Standard, MCO ISIC, MasterCard Online/MCO, MCO Jump, Maestro PayPass Fesztiválkártya): 61Ft+1,23% (így ki is jön a 701Ft).
Nem az számít, hogy milyen típusú a bankkártyád, hanem az, hogy milyen típusú a SZÁMLACSOMAGOD? Minden számlacsomagnál más és más a díja a különböző tranzakciónak, ezért érdemes számlacsomag választás előtt tájékozódni és olyat választani, ami leginkább illeszkedik a szokásaidhoz (életkorodhoz).
A Hirdetményekben megtalálhatod a saját számlacsomagodhoz tartozó összes díjat.
"Nem az számít, hogy milyen típusú a bankkártyád, hanem az, hogy milyen típusú a SZÁMLACSOMAGOD? "
Az OTP-nél nem :) Ugyanis a bankszámla-hirdetmények között nincs ATM-es kp-felvételi díj, csak a bankkártya-hirdetményeknél van.
"egyrészt drága"
Kevés olcsóbb bank van nála, ha jól választasz számlacsomagot és kártyát...
"másrészt tök átlálthatatlan."
Minden információ egyszerűen, ésszerűen rendezve megtalálható a honlapjukon. Sok más bankról ez nem mondható el.
Van egy elterjedt urban legend, hogy az OTP drága meg szar meg különben is... Nekem többször is bizonyították, hogy abszolút hülyeséget terjesztenek. 15+ éve vagyok az ügyfelük. Ismerősök más bankoknál sokkal többet szívnak akár ügyintézéssel, akár más dolgokkal.
Szerintem nem urban legend. Én két pénzintézettel vagyok most kapcsolatba. Az egyik egy Takszöv a másik a KH.
Takszövnél ez a tranzakció 518 (50 ft + 0,9%) forint lett volna,
a K&H-nál 613 (0,44% + 387 ft)
Na de mind1, mindenki bankoljon ott ahol jónak látja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!