Anglia: Aki jártas benne: ha lakáshitelt váltok-átmegyek más lender-hez-akkor kilépti díjat fizettethetnek velem?
A Lloyds-nál vagyok jelenleg és úgy néz ki, nem épp a legjobb. Pont akkor kötöttem velük a szerződést, mielőtt ketté vált volna a TSB-től. De most nézem, hogy a TSB jelenleg jobb ajánlatokkal kecsegtet. A TSB-nél hagytam a bankszámlám és azt hittem, majd a mortgage is marad náluk, de valamilyen oknál fogva azt meg a Lloydsnál hagyták-ész van. Most jár le augusztus végén a fixed rate-es deal-em. Persze addig a kamatok változhatnak. A minap bennt voltam a bankba mortgage adviser-nél és akkor 2.24 volt az initial rate, erre tegnap megnéztem és 2.34 volt már Viszont a TSB-nél megnéztem és ott meg alacsonyabb. Át akartunk lépni a jövő héten a bankszámlánkkal is a Lloyds-hoz, de most már elgondolkodtam, hogy lehet, hogy érdemesebb lenne átmenni a TSB-hez, vagy valami más lender-hez. Egyes Lender-ek akár 1.70 körül is adják az initial rate-t. Lehet ott már érdemes lenne a kilépti díjat kifizetni.
Aki vett fel már mortgage-t és váltott is már, írna nekem, hogy hogy is zajlott az egész, nyert e rajta, miért cserélt, megbánta e stb. Vagy aki mostanában hasonló cipőben jár, mint mi-gondolkozik a váltáson-írna, hogy ő hogyan vélekedik a dologról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!