Vélemények, tapasztalatok a Provident-tel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ki vett már fel náluk hitelt?
Mekkora összeget és mennyit kellett törleszteni havonta?
Vállalható volt a törlesztő részlet, vagy nehézkesen ment?
Minden pozitív és negatív véleményt szívesen fogadok :)
2015. máj. 1. 17:10
1/4 ladylatex válasza:
Én 100 valamennyit vettem fel 2013-ban Karácsony előtt. most pár hete utaltam el az uccsó részletet, így jött ki olyan 30 körül kb a kamat. Annak ellenére, hogy mennyire rossz híre van, én teljesen megvoltam vele elégedve. Nem házhoz kértem a pénzt, hanem utalták, így a részletekért sem házhoz jártak. Meg volt határozva, hogy mekkora összeget kell fizetnem hetente, de csak havonta utaltam, nem volt belőle probléma. Néha mikor nem volt pénzem, felhívtak, elmondták mennyivel lógok, én meg, hogy csak következő fizukor tudok fizetni. Valamennyi késedelmi díjat felszámoltak rá, de igazából fel sem tűnt. Nem jártak a nyakamra, nem zaklattak, lényegében akkor és úgy törlesztettem, ahogy épp tudtam. Szóval én nem bántam meg, nem mentem csődbe és a szomszédok sem csámcsogtak rajta, hogy vajon miért jár hozzám hetente egy idegen...
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp hetente kell utalni? Vagy megbeszélhető hogy havonta lehessen?
2015. máj. 1. 19:49
3/4 anonim válasza:
Szerintem korrektektek. Mi otthoni szolgáltatással vettük fel mert sűrgősen kellett. Hetente jött a pénzért előre megbeszélt időpontban. Ha adott hónapban többet is tudtunk fizetni akkor az nagyon megérte, mert hamarabv letelt a hitel, és az előre kikalkulált visstafizetendő összeg is csökkent. Ami abszólút pozitívum hogy itt már a pénzfelvét időpontjában tudja az ember hogy pontosan mennyit és meddig kell törlesztenie, míg a meglévő lakáshitelünk teljesen kiszámíthatatlan nem látjuk hol a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!