Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van itt olyan, akinek esetleg...

Van itt olyan, akinek esetleg volt Toyota Autofinanszirozasi hitele (chf persze) volt 2004 utan? Ha igen, most a banki elszamoltatosdinal kaptak vissza penzt? Csak mert en 5 ev hitel fizetes utan 12 ezret csak, ami szerintem trefa.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 30. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a Lombardnál volt (szerintem az ugyanaz, mert a Toyota szalonokban a Lombardos hiteleket kötötték).

5,5 milliós 7 éves hitelre (kb 10 mill-t fizettem vissza az 5,5-re) 15.000!!!-ot akarnak visszafizetni.

2015. ápr. 30. 09:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Na pont ez a bajom nekem is. Kihez lehet ebben fordulni? Pl. a Budapest Autófinanszírozási Zrt ügyfelei 2,5 millió hitel után 200 ezer feletti visszatérítést kaptak. Valahogy nem tudom elhinni, hogy a Toyota (vagy Lombard, MKB) annyira korrekt lett volna, hogy nem jár vissza semmi. Minden bank adja vissza csak ők nem? Na ne...
2015. máj. 6. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A Lombard egész eddigi magyarországi ténykedésére ez a végtelenül inkorrekt magatartás jellemző.

Most itt trükközni próbálnak, azt mondják, hogy mivel referenciakamatot alaklmaztak, szerintük ez kedvezmény, ezért levonandó a tisztességtelenül felszámított összegből.

Így járna nekem egy 5,5 milliós, 7 éves hitelre 15.000 Ft, míg ismerősöm a Cib lízingtől 700.000-et kap vissza 4.000.000-ra.

Javasolom írj egy panaszt az MNB ügyfélszolgálat email-jére.

2015. máj. 6. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyébként érdemes bepanaszolni a Lombardot minden kis üggyel, én anno, mikor még tartott a hitelem, bepanaszoltam őket az akkori Pszáf-nél, mert valami 6000 Ft-os költséget akartak rajtam behajtani, szerintem jogtalanul.

Na, igazam is lett, a 6000 Ft-ot el kellett engedniük, de még kaptak a nyakukba ráadásnak egy 1,5 milliós bírságot is.

2015. máj. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!