Még megérkezhet ma az utalt pénz?
Figyelt kérdés
Édesapám most, 14.30 perckor utalt el egy kisebb összeget a számlámra. 4 óra előtt van esély, hogy megérkezzen, vagy felejtsem el?2015. ápr. 28. 14:49
1/10 anonim válasza:
Ha ugyanaz a bank, akkor nagy valószínűséggel megérkezik, ha nem, akkor már kérdéses.
2/10 anonim válasza:
Megérkezhet. Volt, hogy én is ilyen tájban utaltam és fél óra se kellett, hogy megérkezzen.
3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy más bankról van szó... de általában ha utalnak, két órán belül meg szoktam kapni, de most nem tudom. Nagyon kellene a pénz, már enni sincs mit és ez fontos lenne :S
2015. ápr. 28. 15:24
4/10 Koplárovics Béci válasza:
Bement a bankba és úgy utalt? Akkor nem fog megérkezni. Ha elektronikusan indította (netbank, telefonos ügyfélszolgálat, okostelefonos alkalmazás), akkor valószinűleg megérkezik. Ja, és feltételezem nem valami kisebb takarékszövetkezet egyik "bank" sem.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem kis takszöves bank... és interneten keresztül, netbankon indította.
2015. ápr. 28. 15:47
6/10 A kérdező kommentje:
Tudtommal 4-ig kellene megkapnom, hát, nem kaptam meg.
2015. ápr. 28. 16:02
8/10 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem, hogy megkapom, jó lenne.
2015. ápr. 28. 16:44
10/10 A kérdező kommentje:
Nem érkezett meg...
2015. ápr. 28. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!