Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Régen nem hasznalt és nem...

Régen nem hasznalt és nem megszuntett bankszamla? Mi ilyenkor a teendo?

Figyelt kérdés

Hello mindneki! Lassan két és fél éve elek kulfoldon, itt van bankszamlam, és tegnap valahogyan beugrott hogy nekem van am otthon is egy, amit kb két és fél éve nem hasznaltam..

El birom képzelni menyire lehet minuszban, az érdekes viszont hogy az otthoniak sosem mondtak h jott volna egyenlegértesito..A gond az, higy legkozelebb talan tavasz vége felé tudok hazamenni, ilyenkor mi a teendo??Persze meg akarom szuntetni, egy nap alatt sikerul majd, vagy ez hosszadalmasabb? Egyaltalan, ezeket a szamlakat nem " szunteti meg" maganak a bank, ha régota nincs rajta pénzforgalom? Koszi!!

2010. febr. 22. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudod megszüntetni legegyszerűbben hogy bemész a bankba ott rögtön befizeted a különböző díjakat amiket felszámláztak addig neked,utána meg is tudod szüntetni. Kapnod kellett volna értesítőket ennyi idő után. Sajnos már én is jártam így.
2010. febr. 22. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs net- vagy telebank lehetőséged, akkor marad az intézkedés bankfiókban. Elvileg kellett volna, hogy menjen értesítő - esetleg lehet, azért nem ment, mert nem volt mozgás a számládon (bár szerintem olyankor is kellene). A számlazárást el kell, hogy tudd intézni 1 nap alatt. A negatív egyenleget + modjuk még 1 havi díjat befizetsz aztán annyi. Esetleg kérdezd meg, van-e díjmentes csomag és akkor nem kell bezárnod (persze ha biztos nem fog kelleni, akkor zárasd).
2010. febr. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!