Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az egyetem pénteken utalta az...

Az egyetem pénteken utalta az ÖD-t, de még sehol nincs. Kit zaklassak?

Figyelt kérdés
Alapesetben tegnap reggel meg kellett volna érkeznie, de még ma sincs a számlámon (OTP). Az egyetem adott igazolást, az OTP szerint viszont tuti, hogy az egyetem nem utalt (tehát átvertek, semmire nem alapozzák ezt, csak arra, hogy nem látnak nálam forgalmat). Nem kis pénzről van szó, amit ma már mindenképp meg kéne kapnom. Mit tudok tenni? Eddig mindig megérkezett másnap 7-re, ha előző nap utaltak, de most már harmadnap van, ez pedig furcsa. Három hónapon belül nem ez az első, hogy hasonló gondom van, de pedig nem is mindig az egyetemi utalással volt fennakadás. Az OTP-sek szerint viszont az ő rendszerük tökéletes.
2015. ápr. 28. 06:55
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Tanulmányi ügyintézőt vagy azt, aki ezzel foglakozik.

Ha kaptál a kiutalásról igazolást az egyetemtől, akkor a bankodat b.s..g.sd.

Hidd el, egy egyetem egy ember miatt és annak ÖD-je miatt nem fogja magát lejáratni.

Én is OTP-s vagyok és volt, hogy felhívtam a bankot, mert vártam egy utalást. Az ügyintéző azt se tudta, hogy mit kell nézni.

Ha ma se érkezik meg, akkor az egyetem igazolásával a kezedben irány egy OTP Bankfiók és beszélgess egy forró tea mellett valamelyik ügyintézővel.

2015. ápr. 28. 09:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a szitu, hogy már nem egy emberről van szó (tény, nem is 100-ról). Most kb. két tűz között vagyok. Pénzem semmi, de nyugodjak meg és várjak. Mondom jó, de elfogyott kb. a pénzem, egy csomó dolgot ebből az ösztöndíjból terveztem fizetni, ehhez képest már egy 10-essel lógok a családnak is, ami jó, nem kamatozik, de 40 rugót már ők se tudnak nekem meghitelezni. Kérdeztem, mennyi idő a kerestetés, mert elindult. Ők azt nem tudják. Mintha először csinálnának ilyet... Legalább a héten kapok pénzt? Nem tudják. Szuper. :'(
2015. ápr. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!