Folyószámlahitel esetén akkor is számolnak fel költséget, ha nem vagyok minuszban az adott hónapban?
Pont a rabló OTP nem számolna?
Szerintem mindegyik számol, többet-kevesebbet.
Banktól függ. Van olyan, amelyik plusz esetén semmit nem számol fel, de a legkisebb késedelem esetén is kegyetlenül büntet.
Van olyan is, amelyik egy nap késedelmet elnéz, nem büntet.
5.
Csak abban a hónapban van kezelési költség az OTP-nél,amelyikben igénybeveszed a hitelt.510 000 forintos hitelkeret szerződésem van náluk és egy fillért sem fizetek utána.Ha a KSH-tól vagy a CIB-től mész az OTP-hez,leesik az állad milyen olcsó.Valamiért az OTP a kisemberek bankja.
Ezek szerint az OTP-nél az 560 forintos net számlacsomaghoz,és még 8 másikhoz is ingyenes a rendelkezésre tartás "A" hitel esetében.
Tényleg a "leg emberbarátibb bank" igazad van fentebb.
Hát persze, hogy az OTP a "legemberbarátibb" :D
Meg kell nézni jobban a számla kivonatott és a költségeket. Ott van az a költség, csak más néven.
De nem ez volt a kérdés.
Szerintem mindegyik számol fel többet kevesebbet, de valamelyik a nevén nevezi, valamelyik más néven vonja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!