Ez felháborító! A CIB levont tőlem pénzt, mert egy automatánál lekérdeztem az egyenlegemet. Ez komoly?
Figyelt kérdés
Ráadásul mindezt azután, hogy többször próbálkoztam pénzt felvenni, és nem azt írta ki, hogy nincs elég pénz a számlámon, mint régebben, hanem indoklás nélkül kiírta, hogy nem tudja a bank teljesíteni a kérésemet. Már az is elég felháborító, hogy a pénzfelvétel előtt nem írja ki a számlán lévő összeget, hanem lottóznom kell és ötször nekifutni, hogy eltaláljam mennyit tudok felvenni, és közben áll a sor mögöttem.2015. ápr. 24. 23:54
11/16 A kérdező kommentje:
úristen mennyi hlye ember van, aki szerint ez a normális :) hihetetlen, azért nem vonnak le pénzt, hogy bedugtam? nem arról beszélek hogy ne lenne a szerződésben, hanem arról hogy méltánytalan teljes mértékben, és ha pénzbe kerül is, akkor is méltánytalan a mértéke, amikor a vásárlás is csak 10 Ft, és ez semmivel nem több költség
2015. ápr. 25. 13:14
12/16 anonim válasza:
Szabad bankválasztás van, menj olyanhoz ahol nem vonnak le 59 ft-ot emiatt, legfeljebb vagy a számlavezetési díjad lesz magasabb, vagy a vásárlásokért fizetsz, vagy csak azért mert húztál egy sorszámot:) Ez egy szolgáltatás,amit igénybe vettél, és történetesen fizetni kellett érte. Nem kötelező, és ahogy előttem is írta valaki, más módja is van ( ingyenes) annak hogy megtudd, mennyi az egyenleged.
14/16 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a hülye, ha már te is simán lehülyézel másokat...!!! Mi a sz.rt kell akkora fesztivált csinálni...mintha legalábbis nincstelenné válnál azért mert a bank jogosan beterheli, amit szerepeltet díjként a hirdetményében. .!!! Ha nem tetszik, válassz másik bankot, vagy ne vezess számlát! Vagy legalább ne háborogj, ha egyszer te néztél be valamit. .
16/16 anonim válasza:
Vásárlások után már rég nincs 10 Ft levonás, egyenleg lekérdezésnek szinte minden banknál van díjtétel. Javasolt lehet egy számlafigyelő szolgáltatást beállítani akkor sms-ben kapsz mindig értesítést, egyes számlacsomagoknál ez díjmentes is lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!