Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Internetes PayPal kártyámra...

Zsoldos Balázs kérdése:

Internetes PayPal kártyámra töltenék fel pénzt, de nem értek egy kérdést, ez mi?

Figyelt kérdés
Szeretnék pénzt feltölteni az OPT-s bankkártyámról a PayPal bankkártyámra (összeköttetni, így ha netről valamit rendelek akkor azt az OTP-s b.k-mról vonja le) interneten keresztül, de van egy olyan opció, hogy "card type" (Bankkártya típusa). Na már most nekem OPT bankkártyám van, és ott az nem szerepel, csak ez az 5: MasterCard, Maestro, Visa, Discover, American express. És akármelyikre rámegyek, nem jó, mert nekem OTP-s bankkártyám van, és ha kihagyom azt az opciót, visszadob hogy ki kéne töltenem... Ilyenkor mi van? Ja meg van egy másik, a "Card security code" ott meg egy (asszem 3 karakterből álló) jelszavát kéne megadnom a kártyámnak, de olyan sincs... Segítsetek, kérlek, hülye vagyok e téren!

2015. ápr. 23. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Az OTP-nél van a számlád, tőlük kaptad a bankkártyát, de a kártyát attól még ezek közül a cégek közül gyártotta valamelyik. Nézd meg jól, meg fogod találni rajta, rá van írva! :)
2015. ápr. 23. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Hacsak nem 14 év alatti vagy, akkor a bankkártyádon valamelyik általad is felsorolt kártyatársaság logója rajta van. (Visa, MasterCard, Maestro).
2015. ápr. 23. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs rajta a jel. Mindenhol megnéztem JÓ ALAPOSAN, de nincs. Amúgy OTP Junior bankkártya, és csak a hátulján van a jobb felső sarokba annyi hogy "austria card" kisebetűkkel odaírva.
2015. ápr. 23. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor azt nem tudod a neten használni, a PayPal-hez sem jó.
2015. ápr. 23. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
OTP Junior az 18 év alattiaknak van, nem? 18 alatt pedig paypalt sem használhatsz. És a kártyád sem jó hozzá.
2015. ápr. 23. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
De igen, mert a nővérem is 16 éves, és van neki.
2015. ápr. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!