RAIFFEISEN LÍZINGtől vár valaki elszámolást? Esetleg van aki, már meg is kapta?
Figyelt kérdés
Még élő szerződésünk van náluk, de eddig még semmit nem küldtek. (Tudom, hogy április 30. a határidő.)2015. ápr. 23. 10:44
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért jó ez nekik így, hogy az utolsó pillanatra hagyják. :(
2015. ápr. 23. 15:20
3/7 bcsaba2 válasza:
Most beszéltem a RAIFFEISEN LÍZING el 30-án Postáznak ez már tuti utána való héten hozza a Posta./nem kappkogyák el/
4/7 A kérdező kommentje:
Fölhívtam őket, a héten adják postára, szóval csak a jövő héten fogjuk megkapni. :(
2015. ápr. 27. 14:00
5/7 A kérdező kommentje:
Megérkezett! :)
2015. ápr. 30. 10:43
6/7 bcsaba2 válasza:
Nekem is
2000000 ft autó lízing 2006~2016 .1250 chf kaptam vissza és még 245chf van vissza egy évig .7000 ft havonta.
7/7 anonim válasza:
Pénzt utalt valakinek a lízing? Mert bőven letelt a 15 nap de nem utalt. Telefon postafiókja meg betelt, munkatársat meg nem kapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!