Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan kell pénzt utalni...

Hogyan kell pénzt utalni bankkártyára?

Figyelt kérdés
lehet hogy hülyen hangzik de még nem csináltam ilyet,a netről rendeltem egy ruhár és el kellene érte küldenem a pénzt,akkor ez hogy megy bemegyek a bankba befizetem a kézpénzt meg adom az adatokat és elküldik ? illetve ezért kell fizetni ?

2015. ápr. 20. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Bankkártyára nem lehet pénzt utalni. Bankszámlára igen.

Igen megadod az adatokat és elküldik. És nyilván fizetni kell, ha már pénzt utalsz.

2015. ápr. 20. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
ugyértettem az utalásért kell fizetni ?
2015. ápr. 20. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs bankszámlád, és ezért készpénzben akarod befizetni a vételárat, akkor az eladó számlavezető bankjának egyik bankfiókjába kell menned. Másik bank nem jó.

Neked pénzedbe nem kerül, ha ott befizetsz készpénzt.

2015. ápr. 20. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Utalásnak hívjuk technikailag azt, amikor neked van egy bankszámlád és egy azon lévő bizonyos összeget szeretnéd, hogy valaki más bankszámláján jelenleg meg. Ez pénzbe kerül.

Mivel a leírás alapján neked nincs bankszámlád, te az úgynevezett "befizetés" lehetőséggel tudsz élni, amikor is elmész az adott célszámlát vezető bank egyik fiókjába, ahol is a készpénzben átadott összeget jóváírják a kijelölt bankszámlán. Ez teljesen ingyen van, de például OTP fiókban csak OTP-nél vezetett számlára tudsz befizetni.

2015. ápr. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!