Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp bank személyes utalás...

Otp bank személyes utalás paypalra?

Figyelt kérdés
Paypal-on utaltam nem online hanem bementem személyesen a bankba és ott. (Már nem egyszer csináltam). Ma is felraktam 10.000 ft ot. Haza érek és nincs rajta a pénz. Eddig mindig rajta volt a pénz, de most nem jött meg. Már volt egyszer amikor elírták nem jött meg de akkor 1500ft volt csak fél évre rá jött meg többszöri bankba futkozás.Valaki nem tudja várjak még csak 1 óra telt el kb. Valaki vélemény , tapasztalat , segítség megköszöném. Megnéztem többször át néztem bankszámlaszám közlemény , név. Még el is küldtem tegnap este , hogy , email-be ctrl + c , ctrl + v vel az infót és teljesen ugyan az minden egyezik.

2015. ápr. 20. 18:10
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mivel a Paypal Unicredites, minimum 4 óra az átutalás. Ha te 18:10-kor azt írod, hogy 1 órája utaltál (17:00 körül), akkor ma már biztosan nem megy át a pénz, legkorábban holnap reggel. A Paypalnak egy kis idő feldolgozni, de azt nem tudom mennyi (bankkártyával használom).
2015. ápr. 20. 18:43
 2/2 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Egyik barátom online utalt kb 6 órakor még ezelőtt héten neki 21 órakor megjött a pénz"

Akkor a barátodat kérdezd, hogy ő hogy csinálta...

Namost utalásnál: számít, hogy ugyanannál a banknál vagy-e, mint a másik. Bankon belül "banki időben" azonnali az utalás. Ha a haverod Unicredites, azért ért át még aznap.

Bankon kívül: "banki időben" 4 órán belül HA (! és ez fontos) elektronikus az utalás. Ha te bementél az OTP-be, az papíralapúnak számít. Az legkorábban másnap reggel ér át.

"Banki időben": általában (de bankonként eltérő lehet) reggel 8-tól 16:30-ig. A papíralapú utalásnál is előfordulhat, hogy az adott bank 4 órán belül teljesíti (ritka, és nem köteles rá).

2015. ápr. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!