Ha bemegyek egy OTP-be és megkérek ott valakit hogy a xy Paypal számlaszámra töltsön fel ennyi pénzt (amennyit odaadok) akkor az működik vagy csak máshogy lehet?
De akkor saját paypal számlára se lehet csak úgy?
Mert a paypal adott számlaszámaot az utaláshoz meg stb.
Dehogy nem!
Utalni lehet rá bankszámláról. Hogy hova, és mit kell feltüntetni megjegyzés mezőbe, az a PayPal oldalán egyértelműen le van írva.
ha bemész az otp-be de nincs ott számlaszámod akkor nem fogsz tudni befizetni és utalni se tudsz.
ellenben ha az unikredit bankba mészbe ott be tudsz fizetni a paypal által megadott számlaszámra a te transzver kododat megadva a közleményben.
de tedd el alaposan a bizonylatot, nekem nem került rá a pénz s több levélben kellett reklamálnom a tranzakció adatokat megadva mire rákerült. 1 hétig tartott a huzavona végül rákerült, szóval nem volt vészes, de ha nincsenek meg az adatok, nem tudom hogyan reklamáltam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!