Banki számlát hogyan kell nyitni?
Milyen papírokra van szükség, ha banki számlát szeretnék nyitni, ahová a fizetésemet utalják majd rá?
Melyik bank jó?
Mennyi összeg legyen rajta minimálisan, amit a bank követel?
Mennyi időbe tellik az ügyintézés?
Bocsi, de még kezdő vagyok! -)
szét nézehtnél a netet hogy melyik bank a legkedvezöbb neked..egyébkánt a folyoszámlanyitáskor nincs meghatározva hogy mennyi legyen a kártyán.
elmész a postára vagy egy szimpatikus bankba megmondod hogy folyoszámlát szeretnél nyitni azt ennyi
Van többféle számla. Van ahol nem kérnek éves kértyadíjat, de magasabb a havi számlavezetés. Van fordítva is. Ténylg nagy a piac, bárhova bemész tolonganak érted.
Ha vidéken, egy is faluban élsz, akkor tudom javasolni a postát vagy a takszöveteket.Akkor legalább nem kell elmenned a városba, ha valami gond van. Ha nagyobb városban élsz bárhova menj, csak tényleg ne az OTPbe.
Nagyon köszi mindenkinek, tényleg rendesek vagytok! Nem tudtam, hogy az OTP nem jó.
Mégegyszer köszi mindenkinek! -)
itt tudsz nézelődni a bankszámlákról.
Én az AXA bankot vagy az Uni Creditet ajánlom.
18 év alatt AXA vagy CIB Bank.
Személyigazolvány és lakcímkártya kell hozzá általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!