Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Internetes utalásnál, nem...

Internetes utalásnál, nem csak azonos bankok között lehet utalni?

Figyelt kérdés

Lükén fogalmaztam,bocsánat.

Tehát, OTP-s vagyok és neten utalnék a fősulinak ,akik nem OTP-sek ugyebár.Tudok nekik is ugye?

Tudom,hogy bugyuta kérdés, de béna vagyok bank ügyekben:)

Előre is köszönöm :)

2010. febr. 17. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Utalni akárhova tudsz, bankon belül és bankon, sőt országon kívülre is, külföldi bankszámlaszámra is!

De ha OTP-s bankszámlaszámra szeretnél X összeget utalni, akkor van lehetőséged arra is, hogy bemész OTP bankfiókba, és befizeted KP formájában. Ez utóbbi díjmentes és a leggyorsabb megoldás!

2010. febr. 17. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Bármelyik hazai banknak utalhatsz. Először persze valószínűleg kiszaladsz az időből, de másodszorra menni fog!

Üdv: StMiklos

2010. febr. 17. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,már kész is vagyok:)

és nem futottam ki:)...otp-n belül már csináltam :)

2010. febr. 17. 20:53
 4/5 anonim válasza:

Szia.

Nekem is az otp-nél van számlám. A bankba kaptam egy azonosító kodot és egy jelszót amivel beléphetek a neten.Meg kellett adni a telefonszámom is.

Ott az egyszeri átutalás címszó alatt bárhová tudsz utalni csak az a lényeg hogy legyen a számládon pénz. Ha végrehajtod akkor rögtön kapsz a telefonodra egy sms-t amiben egy kódot küldenek. Azt kell beírni és csak azután történik meg az utalás. Ez azért van hogy a te nevedbe senki ne tudjon garázdálkodni.

Remlem érthetően írtam le.

Üdv. Viki

2010. febr. 17. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, de mint írtam már sikerült :)

Eddig is utaltam,mint írtam ezt is,csak otp-n belül:)

Azért eked is köszi

2010. febr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!