Megszüntettem a bankszámlámat, de mégis szükségem lenne lenne rá, mit tegyek? Bővebben lent!
A K&H Banknál vagyok/voltam. 2014. júliusában nyitottam a számlámat. Még nem telt le az egy év ezért kb. 6092Ft-ot kellett fizetnem, hogy megszüntessem a számlát. Ez volt kedden. De ma csütörtökön rájöttem, hogy nekem mégis szükségem lenne a K&H-nál vezetett számlámra.
A számlamegszüntetéskor kapott nyomtatványon ez áll: "A bankszámlához kapcsolódó bankkártya szerződés(eke)t a mai napon a számlatulajdonos 30 napos határidővel felmondta. A bankkártya szerződés(ek) a felmondást követő31. napon megszűnik(megszűnnek)."
Tehát akkor még most is él ez a szerződés és később jár le(30 nap)? Ha visszamennék a bankomba ugyanúgy új ügyfélnek számítanék? És azt a hatezer forintot visszakapom e, vagy jóváírják e később(számlavezetési díjként)?
Illetve azt sem tudom, hogy mit mondjak az ügyintézőnek ha megkérdezi, hogy miért gondoltam meg magam.
Utolsónak köszi!
Leírom, ha később valakinek szüksége lenne rá.
A K&H-nál felmondás után 30 napig csak a bankkártya üzemel. A számla nem. Ha egy éven belül mondtad fel, de szeretnéd visszacsinálni nem lehetséges. A pénzt nem adják vissza, ha ahhoz a bankhoz ragaszkodsz akkor új ügyfélnek számítasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!