A lekötött betét kamatának összege nem az eddig várt, megbeszélt, lefixált összeg, hanem jóval kevesebb. miért?
Figyelt kérdés
5m 1 évre 4%-ra, az elvileg 200ezer lenne, eddig az is volt odaírva az összeghez, a bankban is erről volt szó, sőt bankracio.hu-n is ez az összeg volt kint. Erre 126ezer jött. Semmi értesítés, vagy ilyesmi, vagy részletes lebontás, hogy az a "csekély" 74000 mégis miért hiányzik a végösszegből.2015. márc. 20. 11:07
1/6 anonim válasza:
egy kis kamatadó, eho, tranzakciós illeték...
2/6 anonim válasza:
156 ezret kellett volna hogy kapj (16% kamatadó, 6% EHO). Gondolom a bankban tudnak bővebb felvilágosítást adni.
3/6 TamásTóth válasza:
Meg EHO-t csak akkor kell fizetni, haaz éves EHO-d nem éri el az 500 ezer forintot és akkor is csak addig, hogy elérje. Tehát ha keresel annyit, hogy az éves EHO-d 500k akkor nem kell fizetned a kamat után. (ha jól tudom)
4/6 anonim válasza:
Gondolom volt a 4%-nak valami feltétele pl kártyás vásárlás amit nem teljesítettél.
5/6 anonim válasza:
viszont a banknak fogalma sincs arról, hogy mennyi az egbizt járuléka, ezért kifizetőként levonja az eho-t. MAjd az éves bevallásban vissza lehet igényelni...
de mondom,tranzakciós illeték is van...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, írtam a banknak... kivizsgálják, 30 napon belül válaszolnak azt írták.
kértem, hogy írják le tételesen a levonásokat.
2015. márc. 21. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!