PayPal probléma?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni az ebay en ezért ma regisztráltam a Paypal ra,a bankkártyám adatait is beírtam,írja hogy levon 400 forintot és küld egy kódot.De ezt már több órája csináltam és nem történt semmi.A 400 forintot sem vonta le és kód sincs.Értesítést SMS ben kapok ha történik valami a számlán.A kártyán van elég pénz.Mi lehet a gond?

2015. márc. 19. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
hívd a bankot :D
2015. márc. 19. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos jol irtad be a kartyaszamokat? Nem lehet hogy kiirta, hogy nem jo, de te felrenezted? Nem bantasibol, hanem segiteni akarok.

En beirtam a kartya szamokat, klikk oke vagy tovabb gomb es 1,2,3,4,5, bip-bip, szolt a telefon, hogy jott az sms a banktol, hogy levontak a 400 forintot. Szoval egy fel percen belul kell tortenjen, nem tobb oraja...

Netbankba nezd meg, hatha levontak, csak az sms "elkallodott", vagy hivd a bankot, lehet hogy ok nem engedik at vmiert.

2015. márc. 20. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Átnéztem többször is és nem találok benne hibát.Azon gondolkoztam hogy nem e lehetséges hogy az a gond hogy a kártya nem dombornyomott?
2015. márc. 20. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta már megoldódott.Probléma mentesen működik! Valami oknál fogva a rendszer csak másnap küldte el az sms-t.De azt is csak netbankon,telefonon nem pedig be van/volt állítva!
2016. szept. 24. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!