Mit tudok tenni ha nem jön meg az online átultalt pénzem? (Bővebben lent)
Március 10.-én este 9-10 óra körül utaltak át nekem XX összeget ONLINE az OTP bankszámlámra. 11.-én sem jött meg amire számítottam, mert olvastam az interneten, hogy ekkor "dolgozzák fel " az utalást, vagy valami hasonló, és majd csak az utalásra rá 2. napra fogják átutalni a pénzt.
Ma 12.-e van de még a pénz sehol...Biztosan át lett utalva mert lefotózta az illető aki utalta nekem hogy : név,számlaszám,és az utalás állapota : ÁTUTALVA...Mit tudok tenni vagy menjek be az OTP-hez és reklamáljak? Ha reklamálnék akkor nyomós "bizonyíték" lenne a kép arról, hogy át lett utalva? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ha nem érkezett meg a pénz, akkor nyilván nem lett átutalva. Lehet, hogy az illető csak összeszerkesztette a képet. Ellenőrizzétek a számlaszámot még egyszer.
Ha 10-én este elutalta neten, akkor 11-én az első GIRO-val kellett átmennie, tehát aznap kora délután meg kellett volna érkeznie a pénznek.
Az a kép nem jelent semmit, szóval ne legyél olyan biztos abban, hogy át lett utalva.
Ha esetleg elküldtél az illetőnek valamit postán, akkor valószínűleg átvertek...
"Biztosan át lett utalva mert lefotózta az illető aki utalta nekem hogy : név,számlaszám,és az utalás állapota : ÁTUTALVA..."
Hogy lehet valaki ennyire naiv? Kerdezo, gondold mar vegig, mibe kerul egy atutalasi bizonylatot kesziteni otthon!
"vagy menjek be az OTP-hez és reklamáljak?"
Eszem-f-om megall. Remelem mar elpostaztad a termeket es jol atvertek, megerdemled.
Nyugodj meg, nem lett átutalva!
4 órás utalás van, különböző kritériumokkal, de a 10-ei esti utalást 11-én napközben meg kellett volna kapnod!
Attól a bank nem utal, hogy egy megbízást kitöltenek Photoshop-pal. :)
(Ellenőrizd a számládat, ha még nem tetted volna meg, bár gondolom megtetted :) Ha SMS értesítés nem jön, attól még a pénz megérkezhetett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!