Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nyissak új banknál számlát...

Nyissak új banknál számlát vagy egészítsem ki a jelenlegit?

Figyelt kérdés
CIB Banknál van CIBEZZ számlám, vagyis csak volt, mert megszüntették a csomagot. Jelenleg nem tudom, hogy milyen számlába tartozom, mert vagy nem kaptam értesítést vagy elkeveredett anno a leveleim között. Németországba készülök dolgozni, ott nyitok egy bankszámlát, ugyanakkor itthon kell fizetnem a diákhitelem forintban és a telefonszámlám illetve részletem. Hogyan lehetne az utalásokat a legköltséghatékonyabb módon megvalósítani?

2015. márc. 9. 10:27
 1/1 anonim ***** válasza:

attól, hogy a csomag megszűnt, attól még a számlád nem. át kellett tegyenek valami másik csomagba. menj be érdeklődj személyesen.

felvételhez azt tudom, hogy csak magyar számlád lehet, visszafizetéshez nem tudom.

ha még nem múltál el 28 éves, akkor nyiss egy otp jump számlát. havi 200 pénz, ha nem kérsz levélben számlakivonatot. ingyenes netbank és bankkártya jár hozzá.

2015. márc. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!