Levont egy amerika cég tőlem úgy hogy nem én voltam 4 dollárt US AUSTIN STGREGORYINN azonnal hívott az otp, de ezek honnan tudhatták a kártyaszámom illetve a kártyámon szereplő adatokat?
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 19:48
1/8 anonim válasza:
Peldaul mert valahol lemasoltak a kartyadat. Nem veletlen, hogy az OTP azonnal felhivott, nyilvan lattak, hogy az egyik percben Magyarorszagon vagy, a masikban meg valahol az USA-ban...
2/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, feltörik az ember kártyáját.
Az OTP visszatérítette minden költségemet, de új kártyát kellett csináltatni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon aljasok....
2015. márc. 6. 20:25
4/8 anonim válasza:
Nem, nem torik fel a kartyadat, hanem lemasoljak, es egyuttal megszerzik a PIN kodot is egy kameraval, vagy siman le-lesik.
5/8 anonim válasza:
Tolem meg egy angol ceg vont le ugy, hogy en meg az USAban elek es evek ota nem jartam Angliaban. Elofordul az ilyen. Nem tudom hogy csinaljak, de azon kivul, hogy fejfajas, hogy uj kartyat kell csinaltatni kulonosebben ne aggodj miatta, mert a bank fedez teged.
6/8 anonim válasza:
Hogy milyen cég, az semmit sem jelent, ezt mind neten csinálják. Tőlem speciel olasz cég vont le, ráadásul ravaszok voltak, mert épp Olaszországban voltam. Biztos gondolták, így kevésbé feltűnő. Szerencsére az OTP szemfülesebb ennél.
A netes vásárlásoknál lopnak adatot általában.
Én azóta csak külön webkártyát használok internetes vásárlásra.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a sok segítséget, azt hiszem nem vásárlok többet netről.
2015. márc. 6. 21:30
8/8 anonim válasza:
Igényelj a bankodnál webkártyát, és arra mindig csak annyi pénzt tegyél, amennyi éppen kell.
Ingyenes és azonnali átutalás van a webes és a sima számla között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!