A skrill kártyáról levett pénz után is von jutalékot a bank?
Figyelt kérdés
Gondoltam hogy van , a lényeg hogy 4500 ft volt rajta, 4000-et akartam leszedni, nem engedte, majd utána 3000 engedett, most hazajövök és nézem h 900 maradt rajta, tehát olyan 600 ft körül volt, mondjuk mikor skrill fiokomról utaltam le a bankszámla számomra akkor is levett, de most az oldalon olyat ír hogy van az egyenlegem ami: 900 ft és alatta h total balance 4500 és van mellette egy kis kérdőjel és fordító ezt írja rá: "Ez a rendelkezésre álló egyenleg valamint bármilyen más tartalékok és a tranzakciók készült Skrill mastercard, amelyek még nem rendezték"2015. márc. 3. 20:03
1/1 anonim válasza:
nem a bank vonta le, hanem a Skrill kezelési költsége.
majd ha könyvelik és megjelnik a tranzakciós listában, látni fogod a részletezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!