PayPal - OTP mennyi idő míg átmegy a 400HUF?
PayPal-on érvényesíteni akartam a bankkártyám, meg is adtam a bankkártyán szereplő számot, lejárati dátumot és a hátoldalon lévő 3jegyű számot is.
Ennek már 3-4 napja, azonban sem az OTP internetes felületén nem jelenik meg, sem a PayPal-on nincs jóváírva a 400Ft
Mennyi az átfutási ideje? Hogyhogy még sehol semmi nyoma?
Az adatokat biztosan jól írtam le...
Maga a tranzakció általában pár perc alatt lezajlik, és ha a kártyás vásárlások után SMS értesítést kapsz, akkor általában meg is látod max. 5 percen belül.
Viszont ha nincs SMS értesítés bekapcsolva a fiókodban, akkor egészen addig nem fogod látni a tranzakciót (és a hozzá tartozó kódot) az OTP netes felületén, amíg azt a bank le nem könyvelte (ez pedig több nap is lehet).
Előző vagyok:
A PayPal pedig ugye csak akkor fogja a kártyádat aktiválni és a 400Ft-ot a számlájára juttatni, ha megadtad neki a tranzakció közleményében lévő 4 jegyű kódot (PP*kód)
Köszönöm
Mint az első hozzászólásomban is jeleztem, a művelet lezajlott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!