Mi történik, ha nem írok alá a forintosítást?
Figyelt kérdés
Adóstárs vagyok,de bárlistára kerültem az adós miatt.Semmi kötöttségem nincsen az adóssal,egyedül ez a hitel.
Elhatároztam,hogy nem írom alá.Mit tehet a bank?
2015. febr. 24. 17:57
1/4 anonim válasza:
mit nyersz vele, ha nem irod alá ?
2/4 anonim válasza:
gondolom arra gondol, hogy kitol az adóssal, mivel az is jelentősen alávágott azzal hogy nem fizetett. így nem csak az adós, de a kérdező is khr-es lett, és ha neki lenne szüksége pénzre, sehol nem fog kapni.
3/4 anonim válasza:
viszont az adós nehezebben fizeti vissza és később kerülnek mindketten le a negatív listáról
4/4 anonim válasza:
Elvileg arról volt szó, hogy automatikusan váltják át nem egyéni döntésre. Ezekre csak pár kivétel van, pl. nem minimálbéres külföldi jövedelem, devizában kapott fizetés, vagy rövid hátralévő törlesztési idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!