Milyen hitel lenne az ideális számomra?
Találtam egy tetsző (használt ingatlant) 5.000000 Ft értékben. De a vásárlásához hitelre lenne szükségem, Kb.6000000 ft-ra a felújítással együtt.
A Szocpol besegíthet( 2 gyerek)
De nincs "kezes" sem önerőm..sajnos.lehetséges így valamilyen ehhez hasonló hitel?
Legfeljebb uzsorástól...
Ha fel is vennél ilyen feltételekkel kölcsönt, nem sok örömed volna utána a lakásban.
Kizárólag pótfedezet (másik ingatlan bevonásával) juthatsz hitelhez önerő nélkül.
Szocpol már hónapok óta nincs.
A szocpol (lakásépítési kedvezmény) teljesen megszűnt 2009.06.30-án, aki nem ért egyet, keressen rá, én biztos vagyok benne. Más támogatások vannak, meg a várható új fidesz kormány is biztos kitalál valami ilyet szerintem egy éven belül.
Addig is. 5 milliós ingatlanra senki nem ad 6 millió hitelt. A piaci érték kb a felét kaphatod meg, jövedelemtől függően. Lizingnél kicsit több pénzt adnak, de 20-30% önerő nélkül az sem megy. Egyedül pótfedezettel tudnám elképzelni (magyarul mégegy lakást adtok fedezetnek pl a szüleidét), de ez nagyon kockázatos, könnyen utcára kerülhet mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!