A bankártyámnak mi az utolsó 10 számjegye?
Az OTP esetében a bankkártya száma általában 4 * 4-es kiosztásban található a kártyán ( igaz, az egyiken egyben van a 16 számjegy )
Nem igazán értem, mi szüksége lehetne valakinek az utolsó 10 számra a 16-ból ?Hacsak nem valami rosszban sántikál.
Vásárláskor ugyanis meg kell adni a kártyaszámot, mind a 16-ot.Plusz a CVC2 kódot is a megfelelő helyen.
Igen, ott arra gondol. (szerintem)
OTPKlub bejelentkezéshez is a kártya utolsó 10 számjegye kell. (persze még mást is meg kell adni másik mezőben)
Nekem is új volt először, de akkor ezek szerint ez egy bevett szokás. :)
Nem sántikálok semmi rosszban, csak valahogy az otpdirectbe szeretnék belépni(pénzátutalás céljából), s most van dolgom legelőszőr ilyennel, s itt kéri, hogy a bankkártyaszám utolsó tíz számjegyét írjam be, ami a felhasználó lenne, s alatta pedig kér egy jelszót, ami nem a netes vásárlásoknál használatos 3 számból álló azonosító?
a kártyaszámom 16 számból áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!