Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bankártyámnak mi az utolsó...

A bankártyámnak mi az utolsó 10 számjegye?

Figyelt kérdés
A kártyaszámomra gondol?

2015. febr. 10. 07:52
 1/5 belapus ***** válasza:

Az OTP esetében a bankkártya száma általában 4 * 4-es kiosztásban található a kártyán ( igaz, az egyiken egyben van a 16 számjegy )

Nem igazán értem, mi szüksége lehetne valakinek az utolsó 10 számra a 16-ból ?Hacsak nem valami rosszban sántikál.

Vásárláskor ugyanis meg kell adni a kártyaszámot, mind a 16-ot.Plusz a CVC2 kódot is a megfelelő helyen.

2015. febr. 10. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ott arra gondol. (szerintem)

OTPKlub bejelentkezéshez is a kártya utolsó 10 számjegye kell. (persze még mást is meg kell adni másik mezőben)

Nekem is új volt először, de akkor ezek szerint ez egy bevett szokás. :)

2015. febr. 10. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem sántikálok semmi rosszban, csak valahogy az otpdirectbe szeretnék belépni(pénzátutalás céljából), s most van dolgom legelőszőr ilyennel, s itt kéri, hogy a bankkártyaszám utolsó tíz számjegyét írjam be, ami a felhasználó lenne, s alatta pedig kér egy jelszót, ami nem a netes vásárlásoknál használatos 3 számból álló azonosító?

a kártyaszámom 16 számból áll

2015. febr. 10. 18:40
 4/5 A kérdező kommentje:
s hogy még jobb legyen otp bank románia által kibocsájtott kártyám van
2015. febr. 10. 18:44
 5/5 belapus ***** válasza:
Nem rád gondoltam.Azt hittem valamilyen >>> nyereményjátékhoz <<< kellenének a számok.
2015. febr. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!