Hogy működik a lízing?
Figyelt kérdés
Autót akartam volna venni a bank 1 150 000 Ft személyi hitelt adna. Ajánlgatta a lízinget. Röviden úgy tudom,hogy úgymond a bank veszi magának és nekem bérbe adja.. fizetek mondjuk havi 50 000-et..akkor nincs itt olyan kamat,mint a hitelnél,hogy 1 milliót felveszek és 1,5 milliót fizetek vissza? ha 1 150 000Ft személyi hitelt adnának,akkor max milyen értékben lízingelhetnék? Hasonló árkategóriában? 2 milliós autónál 1,6M-t állnak 400 az önerő.. akkor nekem csak az 1,6 m-t kell fizetgetnem vagy erre jön még valami,hogy vissza fizetésként több legyen a visszafizetett összeg? Melyik jobb a személyi hitel vagy a lízing?2015. febr. 9. 15:53
1/6 anonim válasza:
"akkor nincs itt olyan kamat,mint a hitelnél,hogy 1 milliót felveszek és 1,5 milliót fizetek vissza? "
Ja a lizing tenyleg mas, itt kifizetsz 1,5 milliot reszletekben, es meg mindig nem a tied az auto.
2/6 A kérdező kommentje:
akkor hogy lesz az enyém? Mondjuk akkor még öregebb lesz..lehet,hogy nem is kell már
2015. febr. 9. 16:18
4/6 A kérdező kommentje:
Azt majd én eldöntöm!
2015. febr. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!