Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Felhasználható így az LTP?

Felhasználható így az LTP?

Figyelt kérdés

Rokon fizet 3,2 milliót, hogy meglegyen a lakás ára most.

Májusban lesz a kiutalási idő, és ekkor a 3,2 millió forintot az OTP nekem utalja, amit én visszaadok a rokonomnak.

2015. jan. 31. 07:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tájékozódás nélkül nem nyilatkozom. ismerem az otp "korrekt" tájékoztatását és überfrankó konstrukcióit....ennyit erről...
2015. febr. 2. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Levezetnéd ezt TÉNYADATOKKAL is a konkrét konstrukció alapján?
2015. febr. 2. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Kis barátom, tudod hol vannak a tények? A családi költségvetésemben. Amikor ezzel a székletházi pénzintézettel szerződéses viszonyba kerültem és szembesültem a "ennyiről tájékoztatlak, de a többire majd rájössz" hozzáállásukkal. Ezek a tények, kedves zöldpárti barátom!
2015. febr. 2. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Mivel részedről hiányoznak a tények a konkrét ajánlat kapcsán, így nincs több kérdésem.
2015. febr. 2. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
A tények itt vannak a birtokomban. Amit te tényként akarsz itt eladni az meg a sunyi marketingszöveg, ami köztudottan nem a valóság, hanem a vevőcsalogatás. Ja és bocs, nekem nem célom téged meggyőzni semmiről. Az már célom, hogy ne tudj átb...ni senkit.
2015. febr. 2. 16:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Látom, nem csak én zártam szívembe a három betűs intézményt. :)
2015. febr. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!