Ha hitelt szeretnék felvenni az OTP-nél, letudom tagadni a Cetelem hitelkártyámat?
Figyelt kérdés
Nem akarom megmondani,hogy van olyanom,mert akkor nem biztos,hogy kapnék hitelt.Úgy tudom,a bankok nem adhatják ki egymásnak az ügyfeleiket.2010. febr. 9. 14:22
1/5 anonim válasza:
Dede! Kiadhatják és gyakran meg is teszik! Amúgy meg aláírod hogy a közölt adatok a valóságnak megfelelnek....úgyhogy okirat hamisítást követsz el!
2/5 anonim válasza:
Igazad van.Az OTP nem fogja felhívni a Cetelemet,hogy megkérdezze van-e valami hiteled náluk.,és a takarékszövetkezetet,meg a CIB bankot sem fogja felhívni..SŐT semelyik bankot nem hívja fel...Van egy központi adatbank elég ha csak azt hívják,és rögtön minden kiderül,hogy hol,mennyi hiteled van!!!Csak ezt az egyet hívja mindegyik,és te akárhol vettél igénybe hitelt már benne is van az adatbankban...Szóval megtudják,és nem is érdemes ezért panaszt tenni ah szóvá tennék,hogy letagadtad...
3/5 anonim válasza:
Nekem több hitelem,hitelkártyám is van,de ez nem látszik a folyószámla kivonaton,úgyhogy mindig kaptam másik banknál,nem kérdeztek le semmit.
4/5 anonim válasza:
nem adhatják ki a bankok az ügyfelek listáját, és nincs olyan rendszer ami nyilvántartáná hogy kinek hol van hitele, mert az jogokat sért
5/5 anonim válasza:
ha a folyószámládon nem látszik, akkor elvileg nem derül ki. de a kölcsönigénylőn büntetőjogi felelősséged tudatában nyilatkozol, ezt ne felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!