Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet alkudozni a Providenttel?

Lehet alkudozni a Providenttel?

Figyelt kérdés

Ma este fel 7-kor megkeresett egy ugyintezo,hogy xx.xxx osszeg elmaradasa van a hitelemnek,es ha jovo het ilyenkorra nem rendezem az osszeget+xx,xx forintot akkor szerzodest bontanak.

Jovo het ilyenkor ugye masodika lesz. Nekem 5.-en van fizetesem,igy nem all modomban ezt hamarabb rendezni. Felreertes ne essek,eddig fizettem rendszeresen. Munkahely valtas miatt a mult honapban nem annyit adtam oda,amennyit kellett volna a teruleti munkatarsnak.

Hol van ilyenkor a penzugyi tanacsadasukban leirt*fizessen amennyit tud* tema? Most akkor meg sem lehet neha kevesebbet fizetni,ha eppen nem futja a zsebbol?

2015. jan. 26. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Megpróbálni lehet, de nem biztos, hogy belemennek (nem kötelesek), mivel eddig sem teljesítetted a kötelzettségedet.

Ha meg a reklámokat elhiszed, akkor igen naív ember vagy

2015. jan. 26. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Hol van ilyenkor a penzugyi tanacsadasukban leirt*fizessen amennyit tud* tema?"

Az arról szól, hogy fizethetsz TÖBBET, mint az előírt, és azért nem számolnak fel semmilyen díjat! Így előbb lejár a hiteled, nem fizetsz annyi kamatot.

De áruld el nekem, mi a fészkes fenéért használod az otthoni szolgáltatást?!? 3x annyit fizetsz minden héten így, mintha utalgatnád. Neked megéri? Vagy ennyire jól megy, hogy nem számít?!?

2015. jan. 26. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Azert,mert a kedves teruleti munkatar,azzal allt elo hogy itt,ahol lakom erre nincs lehetoseg. Naivan el is hittem,aztan utanajartam,es lehett volna. Igaz,hogy akkor eppen nem,amikor en szerettem volna csoportos beszedesi megbizassal,de a hitel felvetele utan mar lehetett volna ilyen lehetoseg.

Egyebkent szerintem ez szemelyes maganugy,hogy milyen fizetesi opcioval vettem fel a hitelemet. Nem is lettem volna koteles neked leirni.

Legyen szep napod :]

2015. jan. 27. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem is volt az a célom, hogy nekem leírd, mert egyrészt valóban ez a magánügyed, másrészt engem ez egyáltalán nem érdekel. Azt szerettem volna csak, ha TE eljutsz odáig, hogy MAGADNAK megválaszolod a kérdést, és ha kell, lemondod az otthoni szolgáltatást.
2015. jan. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!