Lehet alkudozni a Providenttel?
Ma este fel 7-kor megkeresett egy ugyintezo,hogy xx.xxx osszeg elmaradasa van a hitelemnek,es ha jovo het ilyenkorra nem rendezem az osszeget+xx,xx forintot akkor szerzodest bontanak.
Jovo het ilyenkor ugye masodika lesz. Nekem 5.-en van fizetesem,igy nem all modomban ezt hamarabb rendezni. Felreertes ne essek,eddig fizettem rendszeresen. Munkahely valtas miatt a mult honapban nem annyit adtam oda,amennyit kellett volna a teruleti munkatarsnak.
Hol van ilyenkor a penzugyi tanacsadasukban leirt*fizessen amennyit tud* tema? Most akkor meg sem lehet neha kevesebbet fizetni,ha eppen nem futja a zsebbol?
Megpróbálni lehet, de nem biztos, hogy belemennek (nem kötelesek), mivel eddig sem teljesítetted a kötelzettségedet.
Ha meg a reklámokat elhiszed, akkor igen naív ember vagy
"Hol van ilyenkor a penzugyi tanacsadasukban leirt*fizessen amennyit tud* tema?"
Az arról szól, hogy fizethetsz TÖBBET, mint az előírt, és azért nem számolnak fel semmilyen díjat! Így előbb lejár a hiteled, nem fizetsz annyi kamatot.
De áruld el nekem, mi a fészkes fenéért használod az otthoni szolgáltatást?!? 3x annyit fizetsz minden héten így, mintha utalgatnád. Neked megéri? Vagy ennyire jól megy, hogy nem számít?!?
Azert,mert a kedves teruleti munkatar,azzal allt elo hogy itt,ahol lakom erre nincs lehetoseg. Naivan el is hittem,aztan utanajartam,es lehett volna. Igaz,hogy akkor eppen nem,amikor en szerettem volna csoportos beszedesi megbizassal,de a hitel felvetele utan mar lehetett volna ilyen lehetoseg.
Egyebkent szerintem ez szemelyes maganugy,hogy milyen fizetesi opcioval vettem fel a hitelemet. Nem is lettem volna koteles neked leirni.
Legyen szep napod :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!