Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki tud segíteni autóhitellel...

Evangelline kérdése:

Ki tud segíteni autóhitellel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2007-ben deviza hitelre vettem autót. 2014 nyáron fizettem volna az utolsó részletet, de a deviza árfolyam emelkedés miatt 3 évvel kitolták. Sajnos pénzem nincs ügyvédre vagy perköltségre. Azt szeretném kérdezni, tud-e valaki olyan szervezetet, akik a "csóróbbik" fajtának segítenek hitelszerződéssel kapcsolatban. Ahogy folyamatosan emelkedik még mindig a svájci frank, vajon majd megint kitolják és egy 15 éves autóra életem végéig fizetem majd a részleteket?
2015. jan. 25. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha egyben kellene fizetned egymilliót!
2015. jan. 25. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy kitolták?! Önkényesen?
2015. jan. 26. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A Kölcsönszerződésedbe eleve benne van, hogy neked fix a törlesztőrészlet és ha változik az árfolyam, akkor ezzel a futamidő fog ingadozni. Ez tehát nem szerződésmódosítás, így ezzel kapcsolatban hiába perelnél, ez így jogszerű. (Az más kérdés, hogy nagyon kellemetlen, de ezen nincs mit perelni.)
2015. jan. 26. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Amennyiben úgy van ahogy az utolsó írta, nincs mit tenni.
2015. jan. 26. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!