Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van lakáshiteligénylés kapcsán? Mire érdemes figyelni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az ügyfeleimnek csak jó tapasztalata volt az igénylésük kapcsán :)

Sok mindenre kell figyelni, de ha hiteltanácsadóhoz mész, akkor ha jó, akkor mindennre felhívja a figyelmed, sok mindenben segít és elmondja melyik banknál tudsz hitelt felvenni a paramétereiddel és vagy döntesz egyedül a tények alapján vagy segít dönteni!

Sok hiteltanácsadó nem kér pénzt az ügyfelektől, így csak nyerhetsz rajta.

Nyugodtan keress engem priviben :) HA nem, akkor hiteltanácsadót is körültekintően válassz!

www.bankhitel.ws

2010. febr. 7. 13:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de inkább olyan érdekelne, hogy mire érdemes odafigyelni, ki milyen hibába futott bele, szóval tényleg a személyes tapasztalatok! Hiteltanácsadóhoz is elmegyek majd, de személyesen és nem emialben.
2010. febr. 7. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Mielőtt végleges adásvételit kötsz, foglalót, előleget adsz, mindenképpen vizsgáltasd meg a saját hitelképességedet és a megvásárolandó ingatlant, mint lehetséges fedezet, hogy elkerüld pl a foglaló elvesztését.

A hitelképességed sok mindentől függ:

Életkor, családi állapot, eltartottak száma, munkahely típusa, munkában eltöltött évek, legális munkabér nagysága, típusa, bankszámla múlt, iskolai végzettség, vagyoni helyzet, egyéb hitelek, stb, stb.

Ezekre kell figyelni, mielőtt a hitelképességedet vizsgálja valaki.

(Több lehetőség is van a csapdák elkerülésére, de ezt itt a neten nem fogom leírni.)

2010. febr. 8. 10:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, pedig pont ezért tettem fel a kérdést. Az általánosságokkal én is tisztában vagyok, szóval nem lettem okosabb:(
2010. febr. 8. 10:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Nézd, ez a tudás az én 6 éves szakmai tapasztalatom, amit csak azokkal osztok meg, akik bizalmat szavaznak nekem és megbíznak az ügyeik intézésével.

Valamit valamiért:).

2010. febr. 8. 10:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem. Ne haragudj, de ez pont a bizalmatlanságot erősítette meg bennem, de így is biztos akad elég ügyfeled:)
2010. febr. 8. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos én is bizalmatlan vagyok, és azt is tudom, az ismeretlenül, információk hiányában osztogatott tanács a legtöbbször félrevezető, hiszen semmit nem tudok rólad.
2010. febr. 8. 10:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Semmi baj. A tanácsaiadt köszönöm, bár sokkal okosabb sajnos nem lettem:(

DE tapasztalatok továbbra is érdekelnének, hátha nem csak egy ember olvasta ezt a kérdést:)

2010. febr. 8. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Itt már két ember is írt neked, (igaz, mindketten tanácsadók vagyunk, ahogy látom).

Én az utolsó válaszadó vagyok, és az, aki az adásvételivel, hitel előminősítéssel kapcsolatos tudnivalókat írta.

Tudod, tényleg igazad van! Nagyon nehéz az emberek bizalmát elnyerni ismeretlenül. Nyilván mindkettőnknek van erre jó oka, hogy bizalmatlan, ez nem kétséges.

(Azt írtad, reméled sok ügyfelem van. Igen, szerencsére van, igaz erről a portálról eddig csak 3 emberrel találkoztam, de 3-ból 3 ügyfelem:).

Elmondom miért. Bizalmat szavaztak nekem, amiért én hálából minden követ megmozgatok/megmozgattam, hogy a lehető legjobb lehetőségeket megtaláljam nekik. (Na jó, nyilván az is fontos, hogy értek is hozzá, amit csinálok és igen, erre valóban büszke vagyok.)

2010. febr. 8. 19:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, utána már én is rájöttem, hogy ketten írtatok.

Tényleg igazat adok neked és elismerem a kitartásodat, meg amit és ahogy csinálsz, mert nekem ehhez nem lenne kitartásom, hogy valaki többszr megmondja, hogy köszönöm nem és mégis tovább győzködöd. De mondjuk ez akár ne is jöhet, hogy a tizedik nem után egyszercsal igen lesz és mége gy ügyfél. Minden elismerésem ezért a kitartásért.

Igen, van okom a bizalmatlanságra és ezen nem hiszem, hogy nagyon merek/akarok változtatni.

2010. febr. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!