Hogyan megy a hiteles autóvétel?
Figyelt kérdés
Ezt arra értem,hogy mondjuk megveszek egy autót hitelre,ami ér mondjuk 2millát,és úgy fizetem meg,hogy havonta törlesztem,pl 30k-vagy amennyit megszabnak. Nah,és az lenne a kérdésem,hogyha ilyet csinálok,akkor csak úgy elvihetem az autót,vagy ahol megveszem ott előbb kikell fizetnem egy bizonyos összeget az autó árából? PL 100k-t. Vagy csak havonta törleszteni?2010. febr. 6. 12:58
1/5 anonim válasza:
Legtöbbször (főleg most a válságos időkben) 10-20-30%-ot le kell előre perkálni, utána viheted csak el a kocsit. A törzskönyvét viszont csak akkor kapod meg, ha teljesen kifizetted az autót.
2/5 anonim válasza:
Csak duma,hogy nem lehet 0%-al autót venni hitelre. Dehogynem. Nagyon sok kereskedő úgy csinálja,hogy beírja önrésznek,hogy te befizetted az autó X %-át és mindenki jól jár. A kereskedő megkapja a pénzét,te pedig ugyanannyiért viheted a kocsit.
3/5 anonim válasza:
Bocsánat,befizetés nélkül viheted a kocsit,elírtam.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi szépen,sokat segítettetek mind2en!:D
2010. febr. 6. 15:02
5/5 anonim válasza:
Igy van én is 0%-ra hoztam ki a kocsit múlt héten. Sőt munkáltatói igazolást ott helyben a kereskedésben csináltak hogy ott dolgozom náluk mint autókozmetikus. Közűzemű számlát is csak egyet kértek én a villanyszámlát adtam oda . Ez reggel 9-kor volt du 14-órakor már vihettem is a kocsit egy fillér befizetés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!