Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-ből tudok más banknál...

OTP-ből tudok más banknál lévő számlára befizetni?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy nekem nincs bankszámlám és pénzt szeretnék küldeni például az otp ből k&h bankszámlára.

Azt tudom, hogy otp ből lehet otp-s számlára befizetni.

2015. jan. 9. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Igen, átutalásnak hívják, ügyintézőnek ezt elmondod, odaadod a pénzt, kéri a személyit, valamint a számlaszámot ahova szeretnéd utalni, megkérdi mi kerüljön a közlemény rovatba, aláírod a papírt, megkapod a bizonylatot. Szerintem ezt érthetted a befizetés alatt.
2015. jan. 9. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs bankszámlád, simán befizetheted a K&H pénztáránál készpénzben, csak a jogosult számlaszámát és nevét kell tudni. Az otpben csak otp-s számlára lehet befizetni.
2015. jan. 9. 13:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert most amit vateráztam MKB bankszámlára kellene utalnom.

Számlám nincs.

Tehát akkor a k&h-n keresztül megtudom tenni számla nélkül??

2015. jan. 9. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Most k&h vagy MKB? A legegyszerűbb, ha olyan bankba mész, amilyen számlára be szeretnéd fizetni. De ha otp-be mész, akkor is meg tudod oldani, ahogy az 1-es mondta.
2015. jan. 9. 13:44
 5/8 A kérdező kommentje:

MKB számlára kellene.

A városban csak otp és k&h bank van.

Eddig akiktől vásárltam otp és k&h személyek voltak és bementem a bankba és befizettem a számlájukra a pént.

Csak most MKB bankszámlára kellene.

2015. jan. 9. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
ha azonos bankba mész, akkor befizetésről beszélünk ami ingyenes, ha más bankba mész be,hogy más bank számlájára szeretnél pénzt befizetni, akkor az átutalásnak minősül,és ott van kezelési költség
2015. jan. 9. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Az nem baj ha van kezelési költség.

Csak tudjam akkor bankszámla nélkül eljuttatni a k&h-ból a pénzt az MKB-ba.

Ennyi lenne.

2015. jan. 9. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
K&H Bankból nem tudsz más bankban levő számlára befizetni. Kérj meg valakit, családtagot, vagy ismerőst, akinek van bankszámlája, hogy utalja át helyetted. Te neki adod pénzt amit utalnál plusz a banki jutalékot, és aki utalja helyetted, kérd meg hogy utaláskor a közlemény / kedvezményezettel közlendő mezőbe írja be a nevedet is, hogy a te nevedben utal. Valamint azokat az adatokat, azonosítókat, amit kért a kedvezményezett hogy írd a közleménybe. Például hogy mi az a megvett dolog, amiért utalsz.
2015. jan. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!