OTP-ből tudok más banknál lévő számlára befizetni?
Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy nekem nincs bankszámlám és pénzt szeretnék küldeni például az otp ből k&h bankszámlára.
Azt tudom, hogy otp ből lehet otp-s számlára befizetni.
2015. jan. 9. 13:23
1/8 anonim válasza:
Igen, átutalásnak hívják, ügyintézőnek ezt elmondod, odaadod a pénzt, kéri a személyit, valamint a számlaszámot ahova szeretnéd utalni, megkérdi mi kerüljön a közlemény rovatba, aláírod a papírt, megkapod a bizonylatot. Szerintem ezt érthetted a befizetés alatt.
2/8 anonim válasza:
Ha nincs bankszámlád, simán befizetheted a K&H pénztáránál készpénzben, csak a jogosult számlaszámát és nevét kell tudni. Az otpben csak otp-s számlára lehet befizetni.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert most amit vateráztam MKB bankszámlára kellene utalnom.
Számlám nincs.
Tehát akkor a k&h-n keresztül megtudom tenni számla nélkül??
2015. jan. 9. 13:41
4/8 anonim válasza:
Most k&h vagy MKB? A legegyszerűbb, ha olyan bankba mész, amilyen számlára be szeretnéd fizetni. De ha otp-be mész, akkor is meg tudod oldani, ahogy az 1-es mondta.
5/8 A kérdező kommentje:
MKB számlára kellene.
A városban csak otp és k&h bank van.
Eddig akiktől vásárltam otp és k&h személyek voltak és bementem a bankba és befizettem a számlájukra a pént.
Csak most MKB bankszámlára kellene.
2015. jan. 9. 13:51
6/8 anonim válasza:
ha azonos bankba mész, akkor befizetésről beszélünk ami ingyenes, ha más bankba mész be,hogy más bank számlájára szeretnél pénzt befizetni, akkor az átutalásnak minősül,és ott van kezelési költség
7/8 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha van kezelési költség.
Csak tudjam akkor bankszámla nélkül eljuttatni a k&h-ból a pénzt az MKB-ba.
Ennyi lenne.
2015. jan. 9. 14:42
8/8 anonim válasza:
K&H Bankból nem tudsz más bankban levő számlára befizetni. Kérj meg valakit, családtagot, vagy ismerőst, akinek van bankszámlája, hogy utalja át helyetted. Te neki adod pénzt amit utalnál plusz a banki jutalékot, és aki utalja helyetted, kérd meg hogy utaláskor a közlemény / kedvezményezettel közlendő mezőbe írja be a nevedet is, hogy a te nevedben utal. Valamint azokat az adatokat, azonosítókat, amit kért a kedvezményezett hogy írd a közleménybe. Például hogy mi az a megvett dolog, amiért utalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!