2014.12.25-én Az egyik barátom bankszámlájáról E-bankon keresztül utaltam a Pay Pal számlámra 60 000 ft-ot! 2014.12.29 a tranzakció megtörtént Most 2014. 01. 06 van a pénz nem érkezett meg a számlámra, a Pay Pal a harmadik levelemre sem válaszol!?
Figyelt kérdés
Valaki járt már ebben a cipőben? Ilyenkor mivan? Vissza Fogja utalni a Pay Pal automatikusan a pénzt? És kb mennyi idő?2015. jan. 6. 16:56
1/6 anonim válasza:
Beírtad megjegyzésbe a felhasználód ?
2/6 A kérdező kommentje:
Be persze..mindet helyesen töltöttem ki!
2015. jan. 6. 21:11
3/6 anonim válasza:
És mit ír a szabályzat? Nem csak arról a bankszámlaszámról fogad el összeget a paypal, amelyik ugyanazon a néven van, mint a paypal számla?
4/6 A kérdező kommentje:
De igen csak arrol a bankszamlarol..felre lettem informalva es ezt nem tudtam..epp ez a baj h nem a sajat szamlamrol lett utalva ..ugye jovairva nem lett a pay pal szamlamon..es a pay pal sem valaszol az uzenetekre..fingom sincs h most visszautaljak e vagy mi pesz
2015. jan. 7. 11:58
6/6 A kérdező kommentje:
Persze!miután nem kevést pénzt költöttem Tolmácsra és telefonszámlára,de még akkor is azt mondták hogy ők nem látják ezt a pénzt.meg amúgy is ez nem az Ő dolguk intázni hanem a két bank dolga!
És egyszer csak visszajött a pénz!vicc volt az egész,ugy kellett magam azonositani a tolmács mellett hogy belemondom a telefonba hogy hello!vicces volt..de az a lényeg vissza kaptam a pénzt
2015. jan. 26. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!