Ha Paypal-on keresztül utal valaki Amerikából Magyarországra pénzt, az tényleg ingyenes?
Ingyenes Paypal szamlat nyitni. Nincs fenntartasi koltsege es ha soha nem hasznalod nem "romlik" meg.
Ha mar van meglevo bankszamlad, akkor a Paypalhoz ezt a szamlat hozza kapcsolod. Ha a rokon kuld penzt (igen, szamodra ez ingyenes, neki viszont penzbe kerul, de minimalis), akkor a penz AZONNAL a Paypal szamladon van es ha akarod maris elkoltheted peldaul eBayes vasarlassal. Ha viszont keszpenzt akarsz ebbol latni, akkor bejelentkezel Paypal, kivalasztod, hogy az osszeget bankba kuldje (abba a bankba, amit mar hozzarendeltel) es 2 munkanapon belul mehetsz kivenni automatabol a penzt vagy vasarolhatsz a kartyaddal a CBAban.
Vilagos?
En is mindig igy kuldok penzt az USAbol a szuleimnek. Ok nem ertenek a dologhoz, ugyhogy en innen letrehoztam nekik egy Paypalt, hozzacsatoltam apu bankszamlajat, kuldok nekik karacsonyi ajandekot, bejelentkezek a Paypaljukba es atkuldom a Paypalrol a penzt a magyar CIB folyoszamlajukra ok meg orulnek neki. Ez az akcio nekem mindossze 0.5%-ban faj, vagyis legutobb kuldtem 200 dollart es a Paypal levont tolem egyet! ($1) Nevetsegesen olcso, biztonsagos es azonnali. Ellenben a bank sokkal tobbet levon es legalabb 1 het mire a penz megerkezik!
Guglizz ra, hogy Paypal hasznalat es meglatod hogyan/mikent kezdj neki. A rokonodnak meg csak egy email cimet kell megadnod es o maris kuldheti a zsozsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!