Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nem tudok fizetni a...

Borza Károly kérdése:

Miért nem tudok fizetni a Paypal számlámról?

Figyelt kérdés
Az Ebay-ról szeretnék rendelni. Az összeg 70 dollár megvan a számlámon 73 dollár, ám nem dollárban hanem részint forintban, részint euróban és részint dollárban. Eljutok odáig, hogy kifizessem a tételt ám valamiért nem enged kifizetni, hanem azt mondja, hogy rendeljek hozzá kártyát - azt még nem csináltam, de már korábban vásároltam igaz nem mostanság. mi lehet a probléma?

2014. dec. 27. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor pattanj fel a Paypal-ra és rendeld hozzá a kártyád! Biztos kártyacsere volt az utolsó vásárlásod óta, ezért nem működik.
2014. dec. 27. 22:24
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A balance-szal egy sorban van egy Currency converter. Szépen váltogasd át USD-re a HUF és EUR devizákat. Nem biztos, hogy meglesz a 70USD. A Paypal elég szarul vált. Viszont másképp nem működik.
2014. dec. 27. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha bankkártyát kér akkor meg kell adni, ezzel azonosítod magad, van ahol enélkül nem engednek fizetni.
2014. dec. 27. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. valószínűleg az azonosításommal van gond, mert bár korában már vásároltam már úgy hogy a számlához nem volt kártya rendelve, az vagy 2 éve történt - ha nm több... - és most mindenféle azonosítást - köztük a kártyát kéri a paypal. köszi a segítséget mindhármatoknak!!!!
2014. dec. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!