Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » E-bay kontra Paypal! Segítenél?

E-bay kontra Paypal! Segítenél?

Figyelt kérdés

Tegnap átutaltam a 400 ft-ot, le is vették a számlámról. Megkaptam a 4 jegyű kódot is, azt is beírtam a helyére. A kérdéseim: Erre a számra még szükségem lesz, ha vásárolok e-bayen és fizetni szeretnék? Az egyenlegem még mindig 0? Látszani fog rajta valami vagy marad 0 ft? Mikor leütök valamit e-bayen, és fizetni szeretnék, egyből átvisz a pappal oldalára? Ott pedig a " Send Monyra " kell menni és megadni az e-mail címet ahová menjen a pénz?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 3. 09:40
 1/1 anonim válasza:
Ha megnyerted az aukciót, és átugrik a paypal oldalára, ott bejelentkezel, és rányomsz, hogy PAY. A paypal oldalon marad 0 az egyenleged. Ennyi.
2010. febr. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!