Melyik banknál nyissak számlát vállalkozásomnak?
Figyelt kérdés
Jelenleg az UniCredit banknál vagyok, de az megszüntette nálunk a fiókját, így legközelebb 30km-re van unicredit fiók. Nyilván így marhára nem éri meg szaladgálni ha kell valami. Ami maradt: Erste, "Rájfájzen", K&H, TakSzöv.
Erste és rafi: ezektől félek picit, mert mindkettő meglebegtette korábban hogy kivonul az irszágból, így ha valamelyikben nyitnék számlát, meglehetősen kellemetlen lenne ha rá 2-3 hónapra ezek is lelépnének.
K&H: nem tudok róla semmit
TakSzöv: bizonytalan, látom hogy sorra dőlnek be, a vállalkozás is vesztik a pénzüket.
2014. dec. 18. 23:28
1/3 anonim válasza:
Én K&H ügyfél vagyok,de lakossági. Előtte OTP-s voltam, sztem a KH sokkal barátságosabb is és eredetileg elsősorban vállalkozásokkal foglalkoznak, az egyik legnagyobb hazai bank (ugyebár attól függ,h milyen számokat nézünk), néhány fiókot bezárt tavasz végén-nyár elején,de azt "muszáj" volt. Nem hiszem,h náluk fennállna a kivonulás és mégtöbb bezárás veszélye.
2/3 anonim válasza:
A Kereskedelmi Banknál voltunk,de eljöttünk!Kétszer eltűnt nagyobb összeg náluk és nem akartak utánanézni! Nekik is ugyanolyan rossz a könyvelésük és az elszámolásuk mint az OTP-nek.Előbb jön ki a tartozás és még 3 hónap késéssel sem képesek tudatni veled mennyi kamatot kaptál és pénzügyileg hol tartasz. A Raiffeisenen Bankhoz mentünk (több mint 6 éve náluk vagyunk)de egyetlen egyszer sem fordult elő az előbb említett eset egyike sem!!!!!
3/3 anonim válasza:
Nálam nyiss számlát. Szerintem kedvezőbb feltételeket tudnék kikötni, mint a fent említett bankok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!